Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Cyberpunk 2077 Nightwire Episode 2: sta

Cyberpunk 2077 on yksi suurimmista ja odotetuimmista pelejä tämän vuoden. Peliä ovat odottaneet monet ihmiset, koska hyppy tähän peliin jatkuu ja fanit ovat erittäin kärsimättömiä siihen. Peli on viivästynyt monta kertaa aikaisemmin, mutta fanikanta ymmärsi, koska he tiesivät, että CD Project Red ei petä fanejaan ja koska heillä on tällainen asia, koska Devs huolehtii siitä, että fanit saavat parhaan pelin.


Muutama kuukausi sitten oli suoratoisto, jossa kehittäjät esittivät joitain pelin yksityiskohtia faneille. Oli hämmästyttävä asia todistaa, koska se oli erittäin mielenkiintoinen sivutehtävä ja konsepti, joka saa sinut tuntemaan etsivä. Lisäksi ilmoitettiin Cyberpunkin anime, jossa oli hyvin hullu animaatioryhmä, joka harkitsee legendoja. Se oli melko hyvä ilmoitus, jota kaikki anime-fanit pitävät ja odottavat.

Cyberpunk 2077 Nightwire



Jälkeenpäin seuraavassa jaksossa ei ollut päivityksiä, mutta äskettäin virallisella tilillä oli twiitti, joka paljastaa uuden suoratoiston tapahtuvan. Twitterissä sanotaan ”jaa tietoja elämänpolkuista, näytä sinulle, minkä tyyppisiä aseita käytät pelissä, ja keskustele Refusedin muuttumisesta samuraiiksi. Tämä Nightwire-jakso on mielenkiintoinen nähdä, koska yksityiskohdista elämänpolusta ei ole puhuttu niin paljon, ja meitä faneja saattavat nähdä paljon yllätyksiä.


Katso myös

Peli 29. ​​huhtikuuta 2020 2 min luettu

Piggy, luku 11, julkaisupäivä ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kehittäjät ovat itse paljastaneet sen suoratoistopäivän. Se lähetetään maanantaina 10. elokuuta kello 9:00 PT / 12:00 ET / 17:00 BST nykimällä. Varmista, että pidät samanlaisen suoratoiston, koska se näyttää meille paljon yksityiskohtia pelistä, ja jos et pysty siihen, voit vain katsella videota, joka on saatavilla heidän YouTube-kanavallaan ja muissa peleissä kanavat, kuten Gamespot, IGN ja niin edelleen.